Vi tilbyder

Vi er specialister i boring efter vand og grundvandssænkning

Hos Vandfax har vi mere end 40 års erfaring er vi en særdeles seriøs samarbejdspartner for landbrug, entreprenører, vandværker og private.  når der skal laves brøndboringer / vandboringer, grundvandssænkning eller sløjfning af eksisterende brønde og boringer.

Grundvandssænkning

Vi hjælper entreprenør, bygherrer og andre med at sænke grundvandet og vi har forståelse for økonomi og hastighed i opgaven. Vi er specialister i grundvandssænkning.

Sænkning af grundvand >>>

Vandværksboring

Vi er vandværkets pålidelige samarbejdspartner når det gælder boringer til vandindvinding samt udvidelse, sløjfning og reparation af boringer på vandværket.

Boring til vandværker >>>

Markvandsboring

Vi skaffer vand til vanding af marker og dine afgrøder! Vandfax laver den nye vandboring til markvanding og vi servicerer også den eksisterende boring ude i marken.

Boring til markvanding >>>

Sløjfning af boringer og brønde

Autoriseret sløjfning af den ubrugte boring og brønd. En gammel boring eller brønd kan transportere forurening fra jordoverfladen til grundvandet.

Få sløjfet boring eller brønd >>>

Alt i vandboringer

Vi borer efter vand for private, erhverv og det offentlige. Med en stribe kompetente medarbejdere og mere end 40 års erfaring leverer vi høj kvalitet når det gælder vandboringer.

Specialist i boring efter vand >>>

Råvandsstation

Med en råvandsstation får du lettere adgang til din boring. Råvandsstationen er placeret i et hus et betonfundament med hul i, hvor alle installationer går ned i jorden.

Mere om råvandsstationer >>>

Udlejning af materiel

Vandfax udlejer pumper og materiel til pumpning af vand, generatorer, lænsepumper, alarmanlæg, slanger og kabler. Vi har masser af professionelt udstyr, som du kan leje hos os.

Lej materiel hos os >>>

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 75 33 60 04 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi er klar til at løse din opgave indenfor vandboring, brøndboring og grundvandssænkning og glæder os til at høre fra dig.

Yderligere kontaktinformation >>>

Grundvandssænkning ved etablering af nyt sygehus i Aalborg

Hvem er Vandfax A/S ..?

Vandfax blev stiftet i 1975 og generationsskifte i 1999

I 1975 startede Folmer Jensen og Max Pedersen Vandfax A/S. En kombination af de to stifteres navne udgør sammen med ordet "vand" virksomhedens navn. Karsten Knudsen overtog som et led i et generationsskifte Vandfax i 1999. Vandfax har et erfaringsgrundlag på mere end 40 år i arbejdet med brøndboring og grundvandssænkning.

Stor maskinpark til brøndboring og grundvandssænkning

Vi råder over en betragtelig maskinpark og kan derfor tage imod opgaver i alle størrelser inden for boring efter vand og grundvandssænkning. Du har opgaven, vi har kapaciteten.

Vi har et indgående kendskab til branchen for vandboring og grundsvandssænkning

Vi sætter en ære i at beskæftige medarbejdere, der har indgående branchekendskab og forståelse for alle aspekter inden for boring og grundvandssænkning. Med Vandfax får du en samarbejdspartner, der har gennemført brøndboreruddannelsen hos Danmark og Grønlands Geologiske Undersøgelse (GEUS) og har opnået både A-bevis og B-bevis. Et lovkrav for ledere og medarbejdere i virksomheder, der beskæftiger sig med boringer efter vand, hvad enten det drejer sig om boring, sløjfning eller service.

Brøndboring Jylland Brøndboring Fyn Brøndboring Sønderjylland Brøndboring Midtjylland Brøndboring Nordjylland

Brøndboring Billund Brøndboring Vejle Brøndboring Kolding Brøndboring Esbjerg Brøndboring Varde Brøndboring Grindsted Brøndboring Ølgod Brøndboring Horsens Brøndboring Holsted Brøndboring Ribe Brøndboring Hammel Brøndboring Aarup Brøndboring Assaa Brøndboring Nørager Brøndboring Oksbøl Brøndboring Højslev Brøndboring Herning Brøndboring Frederikshavn Brøndboring Varde Kommune Brøndboring Esbjerg Kommune Brøndboring Billund Kommune Brøndboring Vejle Kommune Brøndboring Kolding Kommune

 

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Grundvandssænkning

  Markvandingsanlæg - Vandingsmaskine fra Fasterholt

  Lastbil fra Vandfax A/S