Tilskud til sløjfning af din gamle drikkevandsboring

Du har pligt til at sløjfe din private boring - og du har lige nu frit lejde ...

Bor du i Vejle Kommune har du ovenikøbet mulighed for at få op til 7.500 kr. i tilskud.

Vandfax kan sløjfe din boring - Ring på 40 55 35 24

Lige nu er der frit lejde til at få sløjfet din boring. Både hvis du har en ubenyttet boring eller hvis du i dag får vand fra et vandværk, men tidligere har haft din egen boring. Du har pligt til at sløjfe din boring, og det har Vejle Kommune lige nu ekstra fokus på. Vi hjælper dig - også med papirarbejdet.

En ubenyttet boring skal også sløjfes

Hvis du i dag får vand fra et vandværk i Vejle Kommune, men tidligere har haft din egen boring, skal den som hovedregel sløjfes. Har du en gammel ubenyttet boring, skal den også sløjfes. Så overvejer du at sælge dit hus indenfor en overskuelig fremtid, og har du en ubenyttet boring, så få den sløjfet nu. Det er nemlig der "hænger på regningen" den dag du sælger huset til andre.

Gamle brønde og boringer kan let transportere forurening fra jordoverfladen til grundvandsmagasinerne

En forurening der er til skade for vores alle sammens drikkevand. Derfor er det vigtigt at disse boringer også bliver sløjfet. Vandfax A/S er autoriset brøndborer med A-bevis - og er derfor autoriseret til at sløjfe din gamle boring. Kontakt os på telefon 40 55 35 24.

Vandfax logo - brøndboring og grundvandssænkning

Logo - Vejle Kommune

Rent drikkevand er et gode, som Vejle Kommune gerne vil værne om. Hvis du i dag får vand fra et vandværk, men tidligere har haft din egen boring, skal den som hovedregel sløjfes. Det står i Vejle Kommunes vandforsyningsplan. Vejle Kommunes byråd har besluttet, at du som hovedregel ikke kan få lov til at bruge din gamle boring til formål, som fx bilvask eller havevanding.

Vejle Kommune giver op til 7500 kroner i tilskud til sløjfning af din gamle vandboring

Nu er der mulighed for at få sløjfet din gamle vandsboring med kommunalt tilskud. Vejle Kommune giver netop nu et tilskud på op til 7.500 kr. til sløjfning af ubenyttede brønde og boringer.

Du kan få tilskud, hvis:

 • du har en gammel boring og
 • boringen ligger i et indvindingsopland og
 • boringen bliver sløjfet af et borefirma med A-bevis. Det har Vandfax.

Må du beholde din gamle boring?

Hvis du i dag får vand fra et vandværk i Vejle Kommune, men tidligere har haft din egen boring, skal den som hovedregel sløjfes. Det står i vores vandforsyningsplan. Byrådet har besluttet, at du som hovedregel ikke kan få lov til at bruge din gamle boring til formål, som e.eks. bilvask eller havevanding.

Du kan højst få 7.500 kr. som hjælp til at få arbejdet lavet.

Se om du kan få tilskud her:

Vejle Kommunes hjemmeside kan du søge din adresse frem på et kort og se om din boring ligger i et vandværks indvindingsopland (vist med orange farve).

1. runde gælder områderne under følgende vandværker:

I 1. runde gælder det vandboringer, som ligger i indvindingsområderne for Øgelund Vandværk, Vesterlund Vandværk, Vester Smidstrup Vandværk, Grønbjerg-Langelund Vandværk, Thyregod Vandværk, Vonge Vandværk, Kollemorten Vandværk, Åst Vandværk, Uhe-Lindeballe Vandværk og TREFOR Søndre Vandværk.

 

Vi kan hjælpe dig med at sløjfe din vandboring

Vandfax har autorisation til sløjfning af af vandboringer. Med os som samarbejdspartner er du sikker på at din boring bliver sløjfet på en forsvarlig måde, så du derved har levet op til dit ansvar som grundejer.

Kontakt Karsten Knudsen hos Vandfax, og hør mere om mulighederne.

Kontaktinformation

Vandfax A/S
Refshøjvej 79
7250 Hejnsvig
Telefon: 40 55 35 24
Email: adm@vandfax.dk

illus_karsten_knudsen
Kontakt Karsten Knudsen fra Vandfax A/S på tlf. 40 55 35 24, og hør mere om sløjfning af vandboringer.

Send os en besked

Udfyld formularen, og vi kontakter dig snarest (indenfor 24 timer) omkring sløjfning af vandboring i Vejle Kommune.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har dte)

  Emne

  Din besked


  Vandfax A/S er autoriseret sløjfning af ubrugte brønde og boringer

  Sløjfning af en brønd eller boring skal gøres forsvarligt

  Det vigtigt at brønde og boringer bliver sløjfet

  Når brønde og boringer bliver overflødige, f.eks. ved at en ejendom tilsluttes vandværket i stedet for en drikkevandsboring.

  Undgå forurening af drikkevandet

  Gamle brønde og boringer kan let transportere forurening fra jordoverfladen til grundvandsmagasinerne nede i jorden, og det er til skade for vores alle sammens drikkevand. Derfor har du som grundejer et ansvar for, at sløjfe gamle brønde og boringer korrekt. På den måde undgås det at den gamle vandboring kan virke som et dræn, hvorfra forurenet vand fra jordoverfladen siver ned til grundvandet.

  Autoriseret og ansvarsbevidst

  Vandfax har autorisation til sløjfning af af brønde og boringer. Med os som samarbejdspartner er du sikker på at din brønd eller boring bliver sløjfet på en forsvarlig måde, så du derved har levet op til dit ansvar som grundejer.