Vandværker

Etablering af nye og servicering af eksisterende vandværksboringer

Vi hjælper dit vandværk med alt indenfor vandboringer

Vandfax servicerer vandværker i hele Danmark

Vandfax har stor ekspertise i boring efter vand til vandværker og servicering af vandboringer i hele Danmark. Vores mange års erfaring i servicering af vandværker gør, at vi naturligvis også har styr på alt fra beskyttelseszoner og afstandskrav omkring vandværksboringer til de geologiske forhold i Danmarks undergrund.

Etablering af nye vandværksboringer

Vores udstyr kan bore helt ned til 200 meters dybde, og derfor kan vi sikre den nødvendige indvinding af vand til vandværksboringerne.

Lad Vandfax foretage vandværkets vandboringer og levere pumper til vandværket. Så har du garanti for sikre vandborings løsninger og det bedste udstyr til vandværket. Vi har også kompetencer inden for salg af rensningsanlæg.

Servicering eller sløjfning af en eksisterende vandboringer

Når vandværkets eksisterende boringer trænger til at blive serviceret og repareret eller en vandboring på vandværket skal sløjfes, så kontakt Vandfax. Vi er totalleverandør til vandværker indenfor pumpeløsninger og vandboringer.

Penge at spare ved udskiftning til energirigtige pumper på vandværket

Der er betydelige penge at spare for et vandværk, ved at udskifte de gamle pumper med nye og mere energirigtige vandpumper. Vandfax har mange års kompetencer til at rådgive og vejlede vandværker, så spørg os endelig!

Vandværkets råvandsstationer

Et godt alternativ til brønde på vandværket er råvandsstationer og flere og flere vandværker efterspørger derfor råvandsstationer i stedet for brønde.

Fordelene ved at udføre installationen af vandboringen i en råvandsstation over jordens overflade er betydelige, i særdeleshed for vandværker, hvor sikkerhed og uhindret adgang til vandboringen er vigtig.

Service og renovering af råvandsstationer

Har vandværket allerede en råvandsstation, så skal den løbende serviceres og trænger råvandsstationen til renovering, så kan Vandfax også hjælpe her.

Kontakt Vandfax A/S

Hvis du vil høre nærmere vedr. etablering eller servicering af vandværksboringer, så kontakt os gerne på nedenstående nummer. Alternativt kan du sende en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

☏ Ring på: 75 33 60 04

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]