Vandboring

Vi laver alt i vandboringer

Kompetente medarbejdere borer efter vand

Vandfax er et større dansk borefirma, som udfører vandboringer og brøndboringer. Vores kompetente medarbejdere leverer kvalitetsarbejde til mange vandværker, landbrug, industrivirksomheder, entreprenører, kommuner og private husstande over hele Danmark.

Drikkevandsboring og husholdningsboring

Det er ikke i alle husstande, hvor det giver mening at forsyne ejendommen med vand fra det offentlige eller private vandværk. Her kan det i stedet være nødvendigt med en privat drikkevandsboring. Vandfax har stor erfaring med at etablere boringer til drikkevand i hele Danmark. Det gælder både drikkevandsboring til husdyrhold eller drikkevand til en privat husstand. Vi har ekspertisen til at bore efter vand - og det giver dig den bedste løsning.

Vi borer efter vand for private, erhverv og det offentlige

Servicering af vandboringer og brønde

En vandboring skal løbende serviceres, for at få den optimale ydelse fra boringen. Det er vigtigt at være på forkant, for rent vand er en vital del i vores hverdag, hvad enten det drejer sig om privat drikkevand eller vand til husdyrhold. Vandfax udfører servicering af dine brønde og vandboringer, og vi kan skaffe reservedele på kort tid, hvis det er nødvendigt at foretage udskiftninger på vandboringsinstallationerne.

Andre former for vandboringer

Vi udfører alt indenfor vandboringer, og du kan derfor med fordel læse mere her på siden, hvis du søger:

Kontakt os

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 40 55 35 24 eller sende os en mail på adm@vandfax.dk.

Vi hjælper med at søge om tilladelse til din nye boring uden beregning

For at gøre det lettere for dig, kan vi hjælpe dig med ansøgningen til din nye boring. Har vi efterfølgende opgaven med at lave din nye boring, laver vi ansøgninger mv. uden beregning.

Søg om tilladelsen til din nye boring i god tid..!

Du skal være opmærksom på at tilladelser til nye boringer gives efter et dokumenteret behov for pumpekapacitet. Det betyder at der gives individuelle tilladelser, som skal sikre, at miljømål for vandløb og våde naturområder kan opfyldes og hjælpe landbruget.

Det kan ofte tage tid at få tilladelserne til den nye vandboring igennem, inden borearbejdet kan starte. Det er derfor altså en god idé at være i god tid. Der, hvor derer størst behov for boringer, får først tilladelse.

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 40 55 35 24 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formidler, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har dte)

  Emne

  Din besked