Sløfning af brønde og boringer

Vi sørger for autoriseret sløjfning af din gamle brønd og boring

Når en gammel brønd eller boring bliver overflødig, f.eks. når en ejendom bliver tilsluttet vandværket i stedet for en drikkevandsboring, eller hvis fjernvarmen erstattes af et jordvarmeanlæg, så er det vigtigt at brønde og boringer bliver sløjfet.

Undgå forurening af drikkevandet ved sløjfning af den gamle brønd eller boring

Brønde og boringer af ældre dato som ikke længere anvendes, kan let transportere forurening fra jordoverfladen til grundvandet og hermed grundvandsmagasinerne nede i jorden. Dette kan skade vores fælles drikkevand.

Derfor har du som grundejer et ansvar for, at gamle og ubrugte brønde og boringer bliver sløjfet korrekt. På denne måde undgår man, at den gamle vandboring fungerer som et dræn, hvorfra forurenet vand fra jordoverfladen siver ned til grundvandet.

Sløjfning af brønd eller boring skal gøres forsvarligt

Vandfax har autorisation til sløjfning af brønde og boringer

Når vi hos Vandfax foretager sløjfning af brønde og boringer, så foretager vi arbejdet yderst ansvarsbevidst og naturligvis altid med autorisation.

Når en ældre ubrugt brønd eller boring skal sløjfes, er der mange regler, der skal holdes styr på. Det er derfor vigtigt, at arbejdet med sløjfning af din brønd eller boring bliver udført professionelt. Brønden eller boringen skal sløjfes, så stedet i al fremtid er tilstrækkeligt tæt til, at der ikke forekommer forurening af grundvandet. Der må heller ikke kunne opstå udveksling af vand mellem forskellige grundvandsmagasiner under jordoverfladen.

Sløjfning af boringer eller brønde skal udføres af personer, der har den fornødne uddannelse som brøndborer med godkendt autorisationen. Alle brøndborere hos Vandfax har autoriseringer til både sløjfning af brønde og boringer.

Indberetning af sløjfning af brønd eller boring

Sløjfning af en brønd eller boring skal altid indberettes til myndighederne, og det hjælper vi også med. Med Vandfax som professionel samarbejdspartner er du sikker på, at din brønd eller boring bliver sløjfet på en forsvarlig måde, så du som grundejer lever op til dine forpligtelser.

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 75 33 60 04 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi er klar til at løse din opgave og glæder os til at høre fra dig.

☏ Ring på: 75 33 60 04

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]