Råvandsstation

Vandfax tilbyder mange forskellige typer af råvandsstationer

Mange fordele ved råvandsstationer

En råvandsstation er et hus placeret på et betonfundament med hul i, således at alle installationer, der før var placeret i en brønd, nu kan placeres over jorden. Flere og flere har fået øjnene op for fordelene ved en råvandsstation, frem for en traditionel brønd.

Det er nemmere at servicere en boring i en råvandsstation

Med en råvandsstation bliver serviceringen af boringen og de tilhørende installationer nemmere at udføre. Installationerne befinder sig nemlig i et hus, og der er derfor ikke længere risiko for at styrte ned i en brønd under servicearbejdet. Det betyder at servicearbejdet kan udføres hurtigere end før.

En råvandsstation giver lettere adgang til servicering af din boring

Bedre sikring af installationer til din vandboring

Installationerne til din vandboring er bedre sikret, når de er placeret i en råvandsstation, fordi der ikke længere er fare for at elektriske komponenter bliver oversvømmet af vandet nede i brønden. Skulle uheldet være ude, så er det nemmere at foretage en udskiftning af vigtige komponenter. En boring i en råvandsstation er også bedre sikret mod forurening, idet overfladevand er forhindret i at flyde ned i boringen.

Du bestemmer selv udseendet af din råvandsstation

Der findes mange forskellige måder at udforme en råvandsstation på til din vandboring. Den mest populære er et lille isoleret "låg" af aluminium, der kan vippes til side, når installationen til din vandboring skal serviceres og efterses. Der findes også præfabrikerede træhuse, der kan monteres på råvandsstationens betonfundament.

Det er i princippet kun fantasien der sætter grænsen for, hvordan en råvandsstation til din vandboring kan se ud.

Vandfax kan hjælpe dig med både nye og brugte råvandsstationer til din vandboring

Uanset om du allerede har en råvandsstation, som trænger til et visuelt løft, til din vandboring eller om du skal have etableret en ny råvandsstation, så kontakt Vandfax. Du kan også spare penge, ved at gøre brug af en af vores brugte råvandsstationer, som vi efterfølgende har renoveret.

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 75 33 60 04 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi er klar til at løse din opgave og glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]