Private

Servicering af private vandboringer

Boring til drikkevand

Stor erfaring med boring efter vand til private

Vandfax arbejder også med boring og servicering af brønd- og vandboringer for private, og vi har i tidens løb udført mange opgaver for private husejere.

Når vi arbejder med boring efter vand på en parcelhusgrund ved vi, hvor vigtigt det er at der tages hensyn til den eksisterende have og at der skal tages hensyn til naboerne i forbindelse med udførelsen af vores borearbejde. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger på etablering og servicering af vandboringer til private hjem.

Private drikkevandsboringer

Rent og frisk vand i vandhanen er en selvfølge. Bor du uden for et forsyningsområde, uden et vandværk i nærheden, eller er det for dyrt at etablere byvand til dit hus, så lad Vandfax hjælpe dig med en drikkevandsboring. Vi ved hvor drikkevand i god kvalitet skal findes.

Sikkerheden til en privat drikkevandsboring skal være optimal, så alle i husstanden kan føle sig trygge og sikre ved at drikke vand fra hanen.

Vandfax har stor erfaring med vandboringers høje krav til god drikkevandskvalitet, og vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed omkring drikkevandet i hanen.

Har du allerede en drikkevandsboring er det vigtigt, at den løbende serviceres. Når vandboringen ikke længere anvendes, så skal den sløjfes. Her kan vi også hjælpe dig.

Vi sløjfer vandboringer og brønde ved private ejendomme

Hvis din ejendom bliver tilsluttet vandværket er det vigtigt at såvel brønde som vandboringer bliver sløjfet på forsvarlig vis. Vandfax har autorisation til at sløjfe brønde og boringer.

Gamle brønde og boringer til vand kan let transportere forurening fra jordoverfladen til grundvandsmagasinerne nede i jorden, og det er til skade for vores fælles drikkevand. Derfor har du som grundejer et ansvar for at gamle brønde og boringer sløjfes korrekt.

Kontakt Vandfax A/S

Hvis du vil høre nærmere vedr. private vandboringer, så kontakt os gerne på nedenstående nummer. Alternativt kan du sende en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

☏ Ring på: 75 33 60 04

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]