Markvandsboring

Brøndboring og markvanding

Vi udfører ny vandboring til vanding af mark og afgrøder samt servicering af den eksisterende boring ude i marken

Hos Vandfax servicerer vi landbruget, når der skal bores efter vand til vanding af markerne. Det gælder både når der er behov for nye boringer på gårdens jordarealer, og når det er de eksisterende vandboringer der skal serviceres.

Hvad koster en markvandsboring?

Vi skaffer vand til vanding af marker

Når der skal etableres boring til markvanding er der naturligvis også fokus på økonomien. Når vi hos Vandfax udfører vandboringer har vi fokus på, at lave en god vandboringsløsning med en tilstrækkelig ydelse, uden at prisen bliver for høj. Derfor er det ét af vores specialer at kunne etablere få og korte boringer, i stedet for én dyb vandboring, som ofte er en dyrere løsning. Vi kan minimere etableringsomkostningerne ved at benytte denne metode og det giver dig en besparelse.

Vores store erfaring indenfor markvandsboringer er din sikkerhed for, at du kun får det du har behov for og det som du har bestilt, og ikke en hel masse mere.

Service på eksisterende markvandingsboringer

Har din vandpumpe været i drift i 5 til 10 år i markvandsboringen, kan det være en god idé at give vandpumpen et eftersyn for nedslidning af vitale dele. Derfor foretager vi også service og servicerer vandboringer og vandpumper hos Vandfax. Dette forlænger levetiden og vores servicering sikrer, at du kan bevare den eksisterende boring i stedet for at lave en ny vandboring. Dette er nemlig det mest rentable for dig.

Ærlighed er et nøgleord

Med ærlighed kommer man længst, og lige netop ærlighed er et nøgleord hos Vandfax. Vi tror på den langsigtede gevinst og en god kunderelation, fremfor en kortsigtet dialog baseret på profit.

Se filmen om markvandsboring

Her kan du se, hvordan vi laver en ny boring til markvanding, så der er vand til afgrøderne på marken i løbet af vandingssæsonen.

Kontakt Vandfax A/S

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en markvandsboring, så kontakt os på telefon 75 33 60 04 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

☏ Ring på: 75 33 60 04

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]