Leje af materiel

Udlejning af pumper og andet materiel til pumpning af vand

Dykpumper, generatorer, lænsepumper, alarmanlæg, slanger og kabler

Vandfax råder over et stort udvalg materiel til udlejning indenfor dykpumper, generatorer, lænsepumper, alarmanlæg, slanger, kabler, osv. F.eks. dieseldrevne vacuumpumper, der har en lang række fordele i forhold til de koventionelle vandpumper. Vandpumper der er dieseldrevne støjer nemlig mindre, bruger mindre energi, og er miljøvenlige og driftsikre. Herved holdes omkostningerne nede og ydelsen er i top på pumperne.

Selvom du ikke har behov for at lade Vandfax udføre den fulde entreprise, er der stadig en chance for at vi kan hjælpe dig i mål med opgaven når du lejer materiale og pumper hos os.

Udlejning af pumper og materiel til pumpning af vand

Stort udvalg af udstyr til udlejning

Dykpumper, generatorer, lænsepumper, alarmanlæg, slanger og kabler

Vandfax råder over et stort udvalg af dykpumper, generatorer, lænsepumper, alarmanlæg, slanger, kabler, osv. Eksempelvis råder vi over dieseldrevne vacuumpumper, der har en lang række fordele over koventionelle vandpumper. Disse vandpumper støjer mindre, bruger mindre energi, er miljøvenlige og driftsikre. Herved holdes omkostningerne nede og ydelsen er i top.

Så selvom du ikke har behov for at lade Vandfax udføre den fulde entreprise, er der stadig en chance for at vi kan hjælpe dig i mål med opgaven.

Vi kan skaffe materiel

Råder vi ikke over det materiel du har brug for lige nu og her, så er der en god chance for at vi kan skaffe det i løbet af kort tid gennem vores netværk af virksomheder, der specialiserer sig i arbejdet med vand.

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Lastbil fra Vandfax A/S
  Lastbil fra Vandfax A/S