Landbrug

Vandboringer og brøndboring til markvanding og husdyrhold

Vi finder vand til landbruget

Mange års erfaring i at bore efter vand til marker og husdyrhold

Vi har mange års erfaring i at servicere boringer indenfor landbruget. Vores kendskab til de udfordringer der kan opstå med vand til landbruget, gør os til landbrugets ideelle samarbejdspartner, når der skal findes vand til landbruget.

Vi har lokalt kendskab til både geologi og lovgivning omkring vandboring og grundvandssænkning i hele Danmark, og kan dermed hjælpe i hele etableringsforløbet og efterfølgende yde service og vedligehold på boringer.

Vores ekspertise i vand-, brøndboring og grundvandssænkning kan være værdifuld for din løsning og vi samarbejder meget gerne med både smede og installatører, når du skal have etableret en vandboring.

Drikkevandsboring til husdyrhold

Dyr skal have adgang til frisk vand. Har du behov for en drikkevandsboring til dyrene på gården, så tag Vandfax med på råd, som en professionel samarbejdspartner. Vi laver drikkevandsboringer til husdyrhold, så køer, grise, heste, høns og andre dyr kan få frisk vand, hver dag. Ved at være selvforsynende med drikkevand til husdyrene er der mange penge at spare.

Du skal have den vandboring, der passer til dine behov, og her kan Vandfax give dig en kompetent rådgivning og vi kan udføre vandboringsprojektet fra start til slut. Selve installationen af rør og pumpe til din vandboring kan enten foretages i en traditionel brønd eller i en råvandsstation.

Vandboring til markvanding

Når markerne skal vandes, skal der naturligvis bruges vand, og oftest er en vandboring løsningen. Vandfax har et indgående kendskab til geologien i lige præcis dit område - og i resten af Danmark. Dette betyder, at du ofte vil kunne spare penge, ved at samarbejde med os.

Vores erfaringer med at etablere flere korte vandboringer, i stedet for én dyb boring, betyder færre boremeter, hvilket giver dig en samlet besparelse for dig som kunde. En boringsløsning med færre boremeter giver lige så meget vand. Din vandboring yder altså lige så godt.

Det er vigtigt at være på forkant med boringer til markvanding, for at undgå at afgrøderne ikke lider uoprettelig skade i tørre perioder. Er du ved at være for sent ude, så er der en god chance for at vi med vores kapacitet, kompetence og erfaring i at lave vandboringer, kan hjælpe dig, så du hurtigt kan få vand til dine afgrøder.

Service på vandboringer

Oplever du problemer med en boring til markvanding eller en drikkevandsboring, så tag kontakt til Vandfax. Vi kan servicere din eksisterende boring og kommer gerne med et objektivt bud på, om det er nødvendigt at sløjfe boringen eller om det er nødvendigt at lave en ny vandboring.

Kan vi med enkle midler servicere din eksisterende boring, så du slipper for at bruge penge på en ny vandboring, så gør vi det! Vi tror nemlig på, at den bedste og billigste løsning i længden giver de mest tilfredse kunder.

Leje af dykpumper og vakuumpumper

Har du behov for at leje af dykpumper, vakuumpumper og lignende materiel til pumping af vand så kontakt Vandfax. Vi har det meste materiel på lager, så du kan få dækket dit behov.

Kontakt Vandfax A/S

Hvis du vil høre nærmere vedr. vores boringer til landbruget, så kontakt os gerne på nedenstående nummer. Alternativt kan du sende en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

☏ Ring på: 75 33 60 04

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]