Havevandingsanlæg

Havevandingsanlæg - automatisk vanding af haven

Når vi i Danmark har længere perioder med meget sol og begrænsede mængder nedbør, kan græsplæne og planter risikere at tørre helt ud. Det er jo ærgerligt hvis haven ikke ser ordentlig ud, når vejret mest inviterer til at opholde sig i den.

Ulemperne ved vanding uden haveboring

Mange har allerede en udendørs vandhane, og i tørre perioder kan det friste at begynde at vande plænen og de tørstige planter. Hvis ikke vandhanden forsynes fra en haveboring, kan det let blive en dyr fornøjelse, da du vander med byvand som er væsentligt dyrere og oven i købet skal betale afledningsafgift, selvom vandet ikke kommer i kloaken.

Der er flere problemer forbundet med at vande med byvand, idet der i særligt tørre perioder kan komme restriktioner fra vandværkerne, som forbyder vanding af have med byvand. Endvidere er det ikke særlig miljøvenligt at vande med byvand, fordi vandværket oppumper vandet, renser og distribuerer det, inden det når frem til slutbrugeren. Hvis det herefter blot bruges til havevanding, hvor der ikke er krav om drikkevandskvalitet, er det naturligvis en unødvendig belastning af miljøet i forhold til at have en haveboring.

Havevanding med havevandingsanlæg

Men selv hvis du har en haveboring, kan det være besværligt og/eller tidskrævende at holde haven vandet. Der skal trækkes slanger, og vanderen skal flyttes med jævne mellemrum, for at sikre at hele haven bliver vandet tilstrækkeligt.

Med et havevandingsanlæg kan du holde haven vandet helt automatisk. Anlægget kan indstilles til at vande på bestemte tidspunkter, eller i bestemte sektioner. Mulighederne er mange. Med popup-vandere sørges der for at vandingsanlægget er skjult, når det ikke er i brug, så græsslåning ikke besværliggøres.

Hvis du er interesseret i et havevandingsanlæg, kan Vandfax henvise dig til en af vores samarbejdspartnere, så du er sikker på at få en ordentlig løsning. Finder du selv en virksomhed til at lave dit havevandingsanlæg, kan Vandfax forestå haveboringen, i overensstemmelse med gældende lovkrav.

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formidler, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har dte)

  Emne

  Din besked


  Haveboring