Grundvandssænkning på byggepladsen

Sikring af vandstand og grundvandssænkning på byggepladsen

Vi hjælper entreprenører og underentreprenører

Specialist i permanent og midlertidig grundvandssænkning

Vandfax er specialist og professionel samarbejdspartner for entreprenører og underentreprenører over hele landet når det gælder grundvandssænkning på byggepladser, når der er behov for midlertidig eller permanent grundvandssænkning. Hos Vandfax hjælper dig også, når der er behov for grundvandshævning på byggepladsen. Hos Vandfax er grundvandet vores levebrød!

Fleksible løsninger i grundvandssænkning

Behovet for grundvandssænkning kan opstå akut og løses opgaven ikke korrekt kan det medføre store omkostninger. Vandfax løser opgaver med grundvandssænkning hurtigt og effektivt. Vi kan udføre grundvandssænkningsopgaven med en kort reaktionstid og vi lover aldrig mere end vi kan holde.

Vandfax kan levere totalløsninger indenfor grundvandssænkning, men vi kan også samarbejde med de entreprenører og underentreprenører, som du ellers samarbejder med. Sammen sikrer vi at grundvandet ikke udgør en forhindring eller risiko på byggepladsen. Vi hjælper gerne, hvis en konkurrent eller kollega har påtaget sig en større grundvandssænkningopgave end han kan magte.

Lad Vandfax være med fra start i forbindelse med grundvandssænkning

Det kan være en fordel at lade Vandfax være med allerede i undersøgelsesfasen i forbindelse med grundvandssænkning. Vi har nemlig stor erfaring i at bore i Danmarks undergrund og derfor har et godt kendskab til de geologiske forhold i den danske undergrund. Ved at forberede sig på de mulige grundvands problemer allerede før byggeprojektet sættes i gang kan man undgå ubehagelige økonomiske overraskelser.

Service på udstyr eller udlejning af slanger, pumper og alarmanlæg

Når der er etableret en grundvandssænkning er det vigtigt at pumpeudstyret kan køre uden afbrydelser. Vandfax vedligeholder og servicerer opsat pumpeudstyr, alarmudstyr, nødstrømsanlæg og rørføringer. Skulle der være behov for det, så kan du også leje slanger, pumper og alarmanlæg hos Vandfax.

Du behøver kun at ringe ét sted, når det drejer sig om en driftsikker grundvandssænknings løsning. Ring til Vandfax!

Alt i vandboringer og boringer til varmepumper

Har din bygherre brug for en vandboring eller en boring til varmepumpe, kan vi også hjælpe her. Adgang til boringen kan etableres som en brønd eller som en råvandsstation.

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 40 55 35 24 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formidler, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har dte)

  Emne

  Din besked