Grundvandssænkning på byggepladsen

Sikring af vandstand og grundvandssænkning på byggepladsen

Vi hjælper entreprenører og underentreprenører

Specialist i permanent og midlertidig grundvandssænkning

Vandfax er specialist og professionel samarbejdspartner for entreprenører og underentreprenører over hele landet når der skal grundvandssænkes på byggepladser og når der er behov for midlertidig eller permanent grundvandssænkning. Hos Vandfax hjælper vi også, når der er behov for grundvandshævning på byggepladsen. Vi er med andre ord specialister i både grundvandssænkning og grundvandshævning og har rigtig mange års erfaring med at håndtere grundvandet efter alle foreskrifter.

Fleksible løsninger i arbejdet med grundvandssænkning

Behovet for grundvandssænkning kan opstå akut og løses opgaven ikke korrekt kan det medføre store omkostninger. Vandfax løser opgaver med grundvandssænkning hurtigt og effektivt. Vi kan udføre alle opgaver med grundvandssænkning med en kort reaktionstid og vi lover aldrig mere end vi kan holde.

Vandfax kan levere totalløsninger indenfor grundvandssænkning, men vi kan også samarbejde med øvrige entreprenører og underentreprenører, som allerede er valgt til projektet. Sammen sikrer vi, at grundvandet ikke udgør en forhindring eller risiko på byggepladsen. Vi hjælper gerne, hvis en konkurrent eller kollega har påtaget sig en større grundvandssænkningopgave end de umiddelbart kunne magte.

Lad Vandfax være med fra start i forbindelse med grundvandssænkning

Det kan være en fordel at lade Vandfax være med allerede i undersøgelsesfasen i forbindelse med grundvandssænkning. Vi har nemlig stor erfaring i at bore i Danmarks undergrund og har derfor et godt kendskab til de geologiske forhold i den danske undergrund. Ved at forberede sig på de mulige grundvandsproblemer allerede før byggeprojektet sættes i gang, kan man undgå ubehagelige økonomiske overraskelser.

Vær også opmærksom på, at arbejdet med grundvandssænkning kan være en længere proces og der i flere tilfælde skal søges tilladelser forinden opstarten med grundvandssænkningen. Du kan læse mere om ansøgningsfristerne i forbindelse med grundvandssænkninger her.

Service på udstyr eller udlejning af slanger, pumper og alarmanlæg

Når der er etableret en grundvandssænkning er det vigtigt, at pumpeudstyret kan køre uden afbrydelser. Vandfax vedligeholder og servicerer opsat pumpeudstyr, alarmudstyr, nødstrømsanlæg og rørføringer. Skulle der være behov for det, så kan du også leje slanger, pumper og alarmanlæg hos Vandfax.

Du behøver kun at ringe ét sted, når det drejer sig om en driftsikker løsning på grundvandssænkningen. Ring til Vandfax!

Alt i vandboringer og boringer til varmepumper

Har din bygherre brug for en vandboring eller en boring til varmepumpe, kan vi også hjælpe her. Adgang til boringen kan etableres som en brønd eller som en råvandsstation.

Leje af materiel til byggepladsen

Er du interesseret i leje af materiel til byggepladsen kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde her. 

 

Kontakt Vandfax A/S

Hvis du vil høre nærmere vedr. grundvandssænkning på byggepladser, så kontakt os gerne på nedenstående nummer. Alternativt kan du sende en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

☏ Ring på: 75 33 60 04

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]