Brøndboring

At være brøndborer er en livsstil

Vi laver brøndboringer i hele Danmark og er brøndborer med A-bevis

Vi har en særlig udfordring

Det der gør brøndboring til en særlig udfordring i forhold til andre brancher, er de mange usikkerhedsmomenter og det store ansvar der følger med at være brøndborer. Samtidig skal man være indstillet på fleksibilitet i arbejdstiden.

Brøndboring på marker, i haver og til drikkevand

Vi udfører brøndboringer over hele Danmark, med udkørsel fra vores domicil i Hejsvig i Jylland. Herfra kører du ud og laver brøndboringer til markvanding, til vandværksboringer og drikkevandsboringer samt boringer til havevanding.

Den uforudsigelige undergrund

Danmarks undergrund er en helt særlig udfordring, og man kan ikke læse sig til de udfordringer man møder dernede. Hvad enten det er den nødvendige dybde til vandboringer til drikkevand, havevanding eller markvanding, eller det er mængden af vand i forbindelse med grundvandssænkning, så er erfaring alfa og omega.

Kun den erfarne brøndborer er i stand til at levere høj kvalitet til en pris der kan betales og som er fair for både kunde og brøndborer.

Vandfax har erfaringen med boring efter vand og grundvandssænkning

Hos Vandfax har vi arbejdet med boring efter vand og grundvandssænkning siden 1975 og har gennem årene opbyttet den den erfaring der skal til. Vores mål er at levere høj kvalitet for pengene.

Pålideligt arbejde både før, under og efter

En brøndborers arbejde skal være pålideligt hele vejen igennem. Hos Vandfax ser vi det som vigtigt, at vi allerede ved tilbudsgivningen - og på trods af usikkerhederne - forsøger at ramme den mest realistiske pris baseret på de oplysninger der foreligger. Det tror vi på giver det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Under udførelsen af vores arbejde er der som oftest andre der er afhængige af at arbejdet udføres med en høj grad af pålidelighed. F.eks. ved markvandingsboringer, hvor det er boringen som skal levere en - for afgrøderne - livsvigtig ressource. Det kan også være ved andre former for boringer eller grundsvandssænkning, hvor vores arbejde skal passe ind i en tidsplan med andre håndværkere og entreprenører. F.eks. på en byggeplads.

Vi følger altid opgaven til dørs

Som brøndborer er arbejdet ikke slut, selvom opgaven er udført. Særligt ved grundvandssænkning er der behov for kontinuerlig og konstant overvågning, for at sikre kunden mod ubehagelige regninger på ventetid, i forbindelse med at grundvandet giver problemer. Fleksibilitet er også et nøgleord, når en drikkevandsboring giver problemer, da de færreste kan undvære vand fra hanen ret længe ad gangen.

Et særligt ansvar for vores drikkevand

Som brøndborer skal vi konstant have miljøet i vores bevidsthed. Når man borer en direkte adgangsvej til grundvandet, er det nødvendigt at være påpasselig efter alle kunstens regler. Grundvandet er et af Danmarks vigtigste ressourcer.

Hos Vandfax har vi naturligvis A-bevis og vi tager vores del af ansvaret for at brøndboring ikke forurener vores drikkevand. Vi har gennemført brøndboreruddannelsen hos Danmark og Grønlands Geologiske Undersøgelse (GEUS).

Nye boringer og servicering er eksisterende brøndboringer og vandboringer

Skal du have lavet en ny brøndboring kan vi hjælpe dig, og har din vandpumpe været i drift i 5 til 10 år i markvandsboringen, kan det være en god idé at give vandpumpen et eftersyn for nedslidte af vitale dele.

Få hjælp til:

Markvandsboring
Drikkevandsboring
Havevandsboring
Vandboring

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formidler, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har dte)

  Emne

  Din besked


  Brøndboring Jylland

  Brøndboring Fyn

  Brøndboring Sønderjylland

  Brøndboring Midtjylland

  Brøndboring Nordjylland

  Brøndboring Billund

  Brøndboring Vejle

  Brøndboring Kolding

  Brøndboring Esbjerg

  Brøndboring Varde

  Brøndboring Grindsted

  Brøndboring Ølgod

  Brøndboring Horsens

  Brøndboring Holsted

  Brøndboring Ribe

  Brøndboring Hammel

  Brøndboring Aarup

  Brøndboring Assaa

  Brøndboring Nørager

  Brøndboring Oksbøl

  Brøndboring Højslev

  Brøndboring Herning

  Brøndboring Frederikshavn

  Brøndboring Varde Kommune

  Brøndboring Esbjerg Kommune

  Brøndboring Billund Kommune

  Brøndboring Vejle Kommune

  Brøndboring Kolding Kommune