Brøndboring

At være brøndborer er en livsstil

Vi laver brøndboringer i hele Danmark og er brøndborer med både A- og B-bevis

Vi har en særlig udfordring

Det der gør brøndboring til en særlig udfordring i forhold til andre brancher, er de mange usikkerhedsmomenter og det store ansvar der følger med at være brøndborer. Samtidig skal man være indstillet på fleksibilitet i arbejdstiden.

Brøndboring på marker, i haver og til drikkevand

Vi udfører brøndboringer over hele Danmark, med udkørsel fra vores domicil i Løvlund ved Billund. Herfra kører vi ud og laver brøndboringer til markvanding, til vandværksboringer samt til drikkevandsboringer.

Den uforudsigelige undergrund

Danmarks undergrund er en helt særlig udfordring, og man kan ikke læse sig til de udfordringer man møder dernede. Hvad enten det omhandler den nødvendige dybde til vandboringer til drikkevand eller til markvanding, eller det vedrører mængden af vand i forbindelse med grundvandssænkning, så er erfaring alfa og omega.

Kun den erfarne brøndborer er i stand til at levere høj kvalitet til en pris der kan betales og som er fair for både kunde og brøndborer.

Vandfax har solid erfaring med boring efter vand og grundvandssænkning

Hos Vandfax har vi arbejdet med boring efter vand og grundvandssænkning siden 1975 og har gennem årene opbygget den erfaring der skal til. Vores mål er altid at levere høj kvalitet for pengene.

Pålideligt arbejde både før, under og efter

En brøndborers arbejde skal være pålideligt hele vejen igennem. Hos Vandfax ser vi det som vigtigt, at vi allerede ved tilbudsgivningen - og på trods af usikkerhederne - forsøger at ramme den mest realistiske pris baseret på de oplysninger der foreligger. Det tror vi på giver det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Under udførelsen af vores arbejde er der som oftest andre der er afhængige af, at arbejdet udføres med en høj grad af pålidelighed. F.eks. ved markvandingsboringer, hvor det er boringen som skal levere en - for afgrøderne - livsvigtig ressource. Det kan også være ved andre former for boringer eller grundsvandssænkning, hvor vores arbejde skal passe ind i en tidsplan med andre håndværkere og entreprenører. F.eks. på en byggeplads.

Vi følger altid opgaven til dørs

Som brøndborer er arbejdet ikke slut, selvom opgaven er udført. Særligt ved grundvandssænkning er der behov for kontinuerlig og konstant overvågning, for at sikre kunden mod ubehagelige regninger på ventetid, i forbindelse med at grundvandet giver problemer. Fleksibilitet er også et nøgleord, når en drikkevandsboring giver problemer, da de færreste kan undvære vand fra hanen ret længe ad gangen.

Et særligt ansvar for vores drikkevand

Som brøndborer skal vi konstant have fokus på vores omgivelser og miljø. Når man borer en direkte adgangsvej til grundvandet, er det nødvendigt at være påpasselig efter alle kunstens regler. Grundvandet er et af Danmarks vigtigste ressourcer.

Hos Vandfax har vi naturligvis både A- og B-bevis og vi tager vores del af ansvaret for, at en brøndboring ikke forurener vores drikkevand. Vi har gennemført brøndboreruddannelsen hos Danmark og Grønlands Geologiske Undersøgelse (GEUS).

Nye boringer og servicering af eksisterende brøndboringer og vandboringer

Skal du have lavet en ny brøndboring kan vi hjælpe dig, og har din vandpumpe været i drift i mellem 5-10 år i markvandsboringen, kan det være en god idé at give vandpumpen et eftersyn for nedslidning af vigtige komponenter.

Få hjælp til:

Markvandsboring
Drikkevandsboring
Vandboring

☏ Ring på: 75 33 60 04

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnr. (skal udfyldes)

  By (skal udfyldes)

  DGU nr.(Hvis du har det)

  Emne

  Din besked


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Brøndboring Jylland

  Brøndboring Fyn

  Brøndboring Sønderjylland

  Brøndboring Midtjylland

  Brøndboring Nordjylland

  Brøndboring Billund

  Brøndboring Vejle

  Brøndboring Kolding

  Brøndboring Esbjerg

  Brøndboring Varde

  Brøndboring Grindsted

  Brøndboring Ølgod

  Brøndboring Horsens

  Brøndboring Holsted

  Brøndboring Ribe

  Brøndboring Hammel

  Brøndboring Aarup

  Brøndboring Assaa

  Brøndboring Nørager

  Brøndboring Oksbøl

  Brøndboring Højslev

  Brøndboring Herning

  Brøndboring Frederikshavn

  Brøndboring Varde Kommune

  Brøndboring Esbjerg Kommune

  Brøndboring Billund Kommune

  Brøndboring Vejle Kommune

  Brøndboring Kolding Kommune