Det laveste grundsvandsspejl i mange år

Det gode vejr har medført at grundvandsspejlet i øjeblikket har det laveste niveau i mange år. Det giver problemer for haveejerne.

I følgende artikel fra Jyllands-Posten fortælles der hvordan et par vandværker har været nødt til at udstede vandingsforbud til brugerne, for at undgå at løbe tør for vand på vandværket. For de berørte husejere, der har en tørstig have, kan det betyde at de må se til, mens planterne antager en noget kedeligere farve.

Har man sin egen brønd i haven kan man i udgangspunktet forsætte med at vande haven. Desværre er en brønd i haven ingen garanti for, at du kan klare dig igennem de tørre perioder. Selvom det er ulovligt, er der desværre nogen der praktiserer, at etablere brønde uden inddragelse af en autoriseret brøndborer.

Den manglende inddragelse af en kompetent brøndborer, kan betyde at haveboringen løber tør for vand, under de særligt tørre perioder. Så ikke alene er det ulovligt at gå uden om de autoriserede brønborerer, det kan også vise sig at give et rigtig dårligt resultat i længden. Således har vi i år været ude på flere adresser og lavet dybere boringer, fordi husejeren ikke havde fået kompetent rådgivning i første omgang.

Vandfax er klar til at hjælpe dig, både hvis du mangler en haveboring, vil have lovliggjort din haveboring, eller hvis du mangler et decideret havevandingsanlæg.

Dato: 25.07.2013
Kategori: Private
Tags: Vandboring, Havevanding, Service på boring

Haveboring - Brøndboring og grundvandssænkning