Vi tilbyder

Vi er specialister i boring efter vand og grundvandssænkning

Hos Vandfax har vi mere end 40 års erfaring er vi en særdeles seriøs samarbejdspartner for landbrug, entreprenører, vandværker og private.  når der skal laves brøndboringer / vandboringer, grundvandssænkning eller sløjfning af eksisterende brønde og boringer.

Vandværksboring

Vi er vandværkets pålidelige samarbejdspartner når det gælder boringer til vandindvinding samt udvidelse, sløjfning og reparation af boringer på vandværket.

Boring til vandværker >>>

Markvandsboring

Vi skaffer vand til vanding af marker og dine afgrøder! Vandfax laver den nye vandboring til markvanding og vi servicerer også den eksisterende boring ude i marken.

Boring til markvanding >>>

Sløjfning af boringer og brønde

Autoriseret sløjfning af den ubrugte boring og brønd. En gammel boring eller brønd kan transportere forurening fra jordoverfladen til grundvandet.

Få sløjfet boring eller brønd >>>

Havevandingsboring

Få en vandboring i haven og undgå at vande haven med dyrt byvand fra vandværket - og spar penge når du vander haven. Vi har stor erfaring med at lave boringer til havevanding.

Boring til havevanding >>>

Grundvandssænkning

Vi hjælper entreprenør, bygherrer og andre med at sænke grundvandet og vi har forståelse for økonomi og hastighed i opgaven. Vi er specialister i grundvandssænkning.

Sænkning af grundvand >>>

Alt i vandboringer

Vi borer efter vand for private, erhverv og det offentlige. Med en stribe kompetente medarbejdere og mere end 40 års erfaring leverer vi høj kvalitet når det gælder vandboringer.

Specialist i boring efter vand >>>

Udlejning af materiel

Vandfax udlejer pumper og materiel til pumpning af vand, generatorer, lænsepumper, alarmanlæg, slanger og kabler. Vi har masser af professionelt udstyr, som du kan leje hos os.

Lej materiel hos os >>>

Råvandsstation

Med en råvandsstation får du lettere adgang til din boring. Råvandsstationen er placeret i et hus et betonfundament med hul i, hvor alle installationer går ned i jorden.

Mere om råvandsstationer >>>

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 40 55 35 24 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi er klar til at løse din opgave indenfor vandboring, brøndboring og grundvandssænkning og glæder os til at høre fra dig.

Yderligere kontaktinformation >>>

Grundvandssænkning ved etablering af nyt sygehus i Aalborg

Markvandingsanlæg - Vandingsmaskine fra Fasterholt

Grundvandssænkning

Lastbil fra Vandfax A/S

Brøndboring Jylland Brøndboring Fyn Brøndboring Sønderjylland Brøndboring Midtjylland Brøndboring Nordjylland

Brøndboring Billund Brøndboring Vejle Brøndboring Kolding Brøndboring Esbjerg Brøndboring Varde Brøndboring Grindsted Brøndboring Ølgod Brøndboring Horsens Brøndboring Holsted Brøndboring Ribe Brøndboring Hammel Brøndboring Aarup Brøndboring Assaa Brøndboring Nørager Brøndboring Oksbøl Brøndboring Højslev Brøndboring Herning Brøndboring Frederikshavn Brøndboring Varde Kommune Brøndboring Esbjerg Kommune Brøndboring Billund Kommune Brøndboring Vejle Kommune Brøndboring Kolding Kommune