Vandboring

Alt i vandboringer

Kompetente medarbejdere borer efter vand

Vandfax er et bredt favnene borefirma, som udfører vandboringer til både private, erhverv og det offentlige. Med en stribe kompetente medarbejdere leverer vi kvalitet til mange vandværker, landbrug, industrivirksomheder, entreprenører, kommuner og private husstande.

Drikkevandsboring og husholdningsboring

Det er ikke i alle husstande, hvor det giver mening at forsyne ejendommen med vand fra vandværket, men hvor det i stedet er nødvendigt med en drikkevandsboring. Vandfax har stor erfaring med at etablere drikkevandsboringer i hele Danmark. Det gælder både drikkevandsboring til husdyrhold eller drikkevand til en privat husstand. Vi har ekspertisen til at bore efter vand - og det giver dig den bedste løsning.

Vi borer efter vand for private, erhverv og det offentlige

Servicering af brønde og vandboringer

Din vandboring skal serviceres løbende, for at boringen yder optimalt. Det er vigtigt at være på forkant, da rent vand er en vital del i vores hverdag, hvad enten det drejer sig om privat drikkevand eller vand til husdyrhold. Vandfax kan servicere dine brønde og vandboringer. Vi kan skaffe reservedele på kort tid, hvis det er nødvendigt at foretage udskiftninger.

Andre former for vandboringer

Vi udfører alt indenfor vandboringer, og du kan derfor med fordel læse mere her på siden, hvis du søger:

Kontakt os

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 40 55 35 24 eller sende os en mail på adm@vandfax.dk.

Test af dykpumpe i Legoland i Billund.

Test og afprøvning af dykpumpe i Legoland i Billund.

 

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 40 55 35 24 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.