Spændende projekt for Kirkbi i Billund

I forbindelse med bygning af nyt P-hus for Kirkbi i Billund laver Vandfax A/S grundvandssænkning. Vandfax er her underleverandør for entreprenørfirmaet Brinck, som har hovedentreprisen på projektet.

Mere om LEGO House

LEGO House er et stort bygningsværk bestående af 8.500 kvadratmeter over jorden og 3400 kvadratmeter kælder. Når byggeriet LEGO House står færdigt bliver det hele 23 meter højt.Der vil henover LEGO House være fri adgang via trapper og terasser.
 
LEGO House kommer til at indeholde et område, hvor der er gratis adgang. Dette området udgør knap 25% af den del af LEGO House, som ligger over jorden. Her vil der være café og en særlig LEGO butik.
 
Største delen af LEGO House bliver for betalende gæster. Denne del består af fire specialdesignede legezoner fra forskellige legeverdner som er indbyrdes forbundet.
 
I legezonerne vil udstillinger og aktiviteter give de besøgende helt unikke LEGO oplevelser, hvor der skal bruges både hoved og hænder. Man vil også blive præsenteret for familievirksomheden LEGO og udviklingen af LEGO produkterne, LEGO brandet og LEGO Koncernen.
 
Arkitekternes hovedidé bag LEGO House er at indrette bygningens funktioner i 21 hvide klodser. De omsluttes af den en indendørs plads og bygges ovenpå hinanden. Det hele afsluttes med det fantastiske Keystone Gallery, inspireret af den klassiske LEGO® klods med otte knopper.

 

Dato: 08.02.2016
Kategori: Entreprenører
Tags: Grundvandssænkning