Råvandsstation

Vi kan tilbyde mange forskellige typer råvandsstationer

Råvandsstationer har mange fordele

En råvandsstation er et hus placeret på et betonfundament med hul i, således at alle installationer, der før var placeret i en brønd, nu kan placeres over jorden - og flere og flere har fået øjnene op for fordelene ved en råvandsstation, frem for en traditionel brønd.

Serviceringen bliver nemmere at udføre

Med en råvandsstation bliver serviceringen af boringen og de tilhørende installationer nemmere at udføre. Installationerne befinder sig nemlig i et hus, og der er derfor ikke længere risiko for at styrte ned i en brønd under servicearbejdet. Det betyder at servicearbejdet kan udføres hurtigere end før.

En råvandsstation giver lettere adgang til din boring

Bedre sikring af installationer

Installationerne er også bedre sikret i en råvandsstation, fordi der ikke længere er fare for at elektriske komponenter bliver oversvømmet af vandet i en brønd. Skulle uheldet være ude, så er det nemmere at foretage en udskiftning af vigtige komponenter. En boring i en råvandsstation er også bedre sikret mod forurening, idet overfladevand er forhindret i at flyde ned i boringen.

Du bestemmer selv udseendet af din råvandsstation

Der findes mange forskellige måder at udforme en råvandsstation på. Det mest populære er et lille isoleret "låg" af aluminium, der kan vippes til side, når installationen skal efterses og serviceres. Der findes også præfabrikerede træhuse, der kan monteres på et betonfundament.

Det er i princippet kun fantasien der sætter grænsen for, hvordan en råvandsstation kan se ud.

Vandfax kan hjælpe dig med både nye og brugte råvandsstationer

Uanset om du allerede har en råvandsstation, som trænger til et visuelt løft, eller om du skal have etableret en ny station, så kontakt Vandfax. Vi kan også spare dig for penge, ved at anvende en af vores brugte råvandsstationer, som efterfølgende er blevet renoveret.

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 40 55 35 24 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi er klar til at løse din opgave og glæder os til at høre fra dig.