Om os

Vandfax har forstand på boring efter vand og grundvandssænkning

En faglig og kompetent samarbejdspartner

Medarbejdere har indgående branchekendskab til vandboring og grundsvandssænkning

Hos Vandfax sætter vi en ære i at beskæftige medarbejdere, der har indgående branchekendskab og forståelse for alle aspekter inden for boring og grundvandssænkning. Med Vandfax får du en samarbejdspartner, der har gennemført brøndboreruddannelsen hos Danmark og Grønlands Geologiske Undersøgelse (GEUS) og har opnået både A-bevis og B-bevis. Denne uddannelse er et lovkrav for ledere og medarbejdere i virksomheder, der beskæftiger sig med boringer efter vand på land, hvad enten det drejer sig om boring, sløjfning eller service.

Vandfax blev stiftet i 1975 og generationsskifte i 1999

Vandfax blev startet i 1975 af Folmer Jensen og Max Pedersen. En kombination af de to stifteres navne udgør sammen med ordet "vand" virksomhedens navn. Som et led i et generationsskifte overtog Karsten Knudsen Vandfax i 1999. Sammenlagt betyder det at Vandfax har et erfaringsgrundlag der bygger på mere end 40 års arbejde med vand.

Stor maskinpark

Vi råder over en betragtelig maskinpark og kan derfor tage imod opgaver i alle størrelser inden for boring efter vand og grundvandssænkning. Du har opgaven, vi har kapaciteten.

Udlejning af materiel

Da vi normalt ikke har alt vores materiel i anvendelse konstant, tilbyder vi også udlejning af materiel. Hvad enten du ønsker Vandfax til at udføre opgaven, eller du ønsker at udføre arbejdet selv, kan det være en god idé at kontakte Vandfax for kompetent rådgivning.

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formidler, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked