Landbrug

Vandboringer til husdyrhold og markvanding

Vi finder vand til landbruget

Mange års erfaring i at bore efter vand

Hos Vandfax har vi mange års erfaring i at servicere landbruget med boringer til vand. Vores kendskab til de udfordringer der kan opstå, gør os til den ideelle samarbejdspartner, når der skal findes vand til landbruget.

Vi har lokalt kendskab til både geologi og lovgivning i hele Danmark, og kan dermed hjælpe i hele etableringsforløbet og efterfølgende yde service og vedligehold på boringer.

Vores ekspertise kan være værdifuld for din løsning og vi samarbejder meget gerne med både smede og installatører, når du skal have etableret en vandboring.

Drikkevandsboring til husdyrhold

Dyr skal have frisk vand. Har du behov for en drikkevandsboring til dyrene på gården, så tag Vandfax med på råd. Vi laver drikkevandsboringer til husdyrhold, så køer, grise, heste, høns og andre dyr kan få frisk vand, hver dag. Der er mange penge at spare på at være selvforsynende med drikkevand til husdyrene.

Få den vandboring, der passer til dine behov. Vandfax kan give dig en kompetent rådgivning og vi kan udføre projektet fra start til slut. Selve installationen af rør og pumpe til din vandboring kan enten foretages i en traditionel brønd eller i en råvandsstation.

Vandboring til markvanding

Der skal bruges vand, når markerne skal vandes, og oftest er en vandboring løsningen. Vandfax har et indgående kendskab til geologien i lige præcis dit område - og i resten af Danmark, og det kan betyde at du ofte vil kunne spare penge, ved at samarbejde med os.

Vores erfaringer med at etablere flere korte vandboringer, i stedet for én dyb boring, betyder færre boremeter, hvilket giver dig en samlet besparelse for dig som kunde. Trods de færre boremeter giver løsningen lige så meget vand. Din vandboring yder altså lige så godt.

Det er vigtigt at være på forkant med boringer til markvanding, så afgrøderne ikke lider uoprettelig skade. Skulle du være for sent ude, så er der en god chance for at vi med vores kapacitet, kompetence og erfaring i at lave vandboringer, er i stand til at hjælpe dig, så du hurtigt få vand til dine afgrøder.

Service på vandboringer

Har du problemer med en drikkevandsboring eller en boring til markvanding, så tøv ikke! Ring til Vandfax. Vi kan servicere din boring og vi kommer ikke bare og for at sløjfe din boring, for at få lov at lave en ny vandboring.

Kan vi med enkle midler servicere din boring, så du slipper for at bekoste en ny vandboring, så gør vi det! Vi tror nemlig på at tilfredse kunder betaler sig i længden.

Leje af dykpumper og vakuumpumper

Har du behov for at leje af dykpumper, vakuumpumper og lignende så kontakt Vandfax. Vi har det meste materiel på lager, så du kan få dækket dit behov.