Grundvandssænkning

Grundvandssænkning er en af vores kernekompetencer

Sænk grundvandet før det er for sent og undgå misforståelser.

Entreprenører, bygherre og andre der udfører byggeopgaver kender til de gener, der opstår når grundvandet pludselig begynder at sive ind. Bygges der f.eks. i et område med højt vandspejl eller, hvis der skal bygges en dyb kælder. Opdages eller erkendes problemet for sent kan det ofte medføre væsentlige forsinkelser på projektet, hvilket kan give stigende og øgede omkostninger.

Hos Vandfax er vi specialister i grundvandssænkning - og vi hjælper entreprenør, bygherrer og andre i hele Danmark. Vi kan hjælpe med at lave grundvandssænkning, og vi har forståelse for økonomi og hastighed i opgaven.

 

Vandfax kan hjælpe med at lave grundvandssænkning, og vi har forståelse for økonomi og hastighed i opgaven.

Grundvandssænkning med forståelse for økonomi og hastighed er en af vores spidskompetencer

Entreprenører, bygherre og andre der udfører byggeopgaver kender til de gener, der opstår når grundvandet pludselig begynder at sive ind. F.eks. hvis der bygges i et område med højt vandspejl eller, hvis der skal bygges en dyb kælder. Når problemet erkendes for sent kan det medføre væsentlige forsinkelser, med stigende omkostninger til følge.

Der kan være god økonomi i at lave grundvandssænkning

Den billigste måde at løse problemet med indsivning af grundvand, er at lave en god forundersøgelse og iværksætte grundvandssænkning i god tid. På den måde kan man løse grundvandsproblematikken på forhånd, så uforudsete udgifter minimeres betragtelig.

Vandfax har et stort og godt kendskab til den danske undergrund og de geologiske undergrunden. Det gør os i stand til at vurdere de mulige problemer, der kan opstå med indsivende grundvand - og vi har oftest løsningen på grundvandsproblemet.

Hurtig og akut hjælp til grundvandssænkning

Er uheldet ude og erkendes behovet for grundvandssænkning for sent, skal der reageres og handles hurtigt. Hvis entreprenøren der skal grave ikke kan forsætte pga. indsivende grundvand kan det medføre betydelige omkostninger til ventetidsbetaling.

Vandfax har udviklet en metode, der sikrer at grundvandsstanden kan sænkes hurtigere end med de traditionelle metoder. På denne måde kan omkostningerne til ventetid falder betydeligt.

Totalløsning eller delløsning, når grundvandet skal sænkes

Vi kan gennemføre en grundvandssænkning som en totalløsning, hvor vi etablerer, opsætter og løbende servicerer udstyret til sænkning af grundvandet. Alternativt kan vi løse de opgaver som du ønsker. Det kan f.eks. være aktuelt, hvis du allerede er i besiddelse af det nødvendige materiel eller allerede har overvågning på pladsen eller området.

Artikel fra Licitation

14.02.2019

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Kontakt Vandfax A/S

Ring på telefon 40 55 35 24 eller send en mail på adm@vandfax.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked

Du kan også udfylde denne formidler, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Her har vi blandt andet udført grundvandssænkning

Grundvandssænkning på Henne Strand Camping

06.03.2019

Som underleverandør for Lunde Entreprenør & Maskinstation har Vandfax A/S lavet grundvandssænkning i forbindelse med etablering af rensningsanlæg på Henne Strand Camping.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Grundvandssænkning i Billund

29.01.2019

I forbindelse med byggeri i Billund midtby og fritlægning af Billund Å løser Vandfax opgaven med grundvandssænkning.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Grundvandssænkning i Hjerting

29.01.2019

I forbindelse med arbejder på Hjerting Strandvej i Hjerting har vi leveret udstyr til grundvandssænkning.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Grundvandssænkning i Billund

18.01.2017

I Billund har vi lavet grundvandssænkning, hvor der pumpes vand fra området ved Kirkbis bygninger til vandressoire ved Den Internationale Skole i Billund.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Grundvandssænkning i Billund

18.01.2017

I Billund har vi lavet grundvandssænkning, hvor der pumpes vand fra området ved Kirkbis bygninger til vandressoire ved Den Internationale Skole i Billund.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Grundvandssænkning på Langeskov Station

04.05.2016
Fra den 29. april 2016 foretager Banedanmark et omfattende sporarbejde mellem Nyborg og Odense. Før arbejdet kunne sættes i gang, var der behov for akut grundvandssænkning på Langeskov Station.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Grundvandssænkning og vandboring i Blåvand

29.03.2016

I forbindelse med byggeriet af Museumscenter Blåvand, ved Tirpitzbunkeren i Blåvand, har Vandfax lavet boring til grundvandssænkning samt boring til vandforsyning.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Boringer til grundvandssænkning ved nyt hotel i Sønderborg

29.02.2016

Et nyt stort hotel er på vej ved havnefronten i Sønderborg. Vandfax har lavet boringerne til grundvandssænkningen i forbindelse med det store byggeri.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Grundvandssænkning i Bork

29.02.2016

Strøm og vand er sjældent nogen god kompbination. Derfor blev Vandfax kontaktet, da SE skulle udvide transformerstationen i Bork. Se billederne fra vores arbejde.

Læs mere >>>

Af Karsten Knudsen

Midlertidig rørbro i Billund

12.02.2016

Forbipasserende på Aastvej i Billund har ikke kunne undgå at bemærke den rør-bro, der lige nu er etableret tværs over vejen. Grundvandet sænkes i forbindelse med nedbrydning af bygningerne på Højmarksvej

Læs mere på Billund Online >>>

www.billundonline.dk

Spændende projekt for Kirkbi

08.02.2016

For entreprenørfirmaet Brinck, der bygger nyt P-hus for Kirkbi i Billund, udfører Vandfax A/S grundvandssænkning i forbindelse med byggeriet.

Læs mere >>>

Karsten Knudsen
Grundvandssænkning

Grundvandssænkning Jylland Grundvandssænkning Fyn Grundvandssænkning Sønderjylland Grundvandssænkning Midtjylland Grundvandssænkning Nordjylland

Grundvandssænkning Billund Grundvandssænkning Vejle Grundvandssænkning Kolding Grundvandssænkning Esbjerg Grundvandssænkning Varde Grundvandssænkning Grindsted Grundvandssænkning Ølgod Grundvandssænkning Horsens Grundvandssænkning Holsted Grundvandssænkning Ribe Grundvandssænkning Hammel Grundvandssænkning Aarup Grundvandssænkning Assaa Grundvandssænkning Nørager Grundvandssænkning Oksbøl Grundvandssænkning Højslev Grundvandssænkning Herning Grundvandssænkning Frederikshavn Grundvandssænkning Varde Kommune Grundvandssænkning Esbjerg Kommune Grundvandssænkning Billund Kommune Grundvandssænkning Vejle Kommune Grundvandssænkning Kolding Kommune